Minä

Kuva: Samu Lehto

Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!
Audrey Hepburn

Minä olen Enniriina Heiskanen, derbypiireissä myös minut tunnetaan nimellä Envy Hellrazor tai pelkkä Envy. Olen 32-vuotias nörtti, joka on kotoisin Lahesta. Viimeiset 10 vuotta olen asunut kuitenkin Kuopiossa, jossa tarkoitus on pysyä. Olen kolmen maatiaiskissan ja yhden miehen emäntä. Harrastan pääasiallisesti roller derbyä, mutta minut voi myös satunnaisesti nähdä paikallisella kuntosalilla. Roller derbyn myötä harrastuksiini kuuluu yhdistystoiminta Kuopio Roller Derby ry:ssä ja kaikenlaiset siihen lukeutuvat tehtävät. Minut on viisivuotisen seuran historian aikana nähty jos minkälaisessa roolissa; hallituksessa, valmennuksessa, valokuvaajana, nettisivujen tekijänä, jne.

Korkeimmalta koulutukseltani olen valmistunut it-tradenomiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta. Olen käynyt myös tietojenkäsittelyn perustutkinnon ja lukion. Tietokoneet alkoivat kiinnostaa minua jo 90-luvun puolella. Eniten olen tietoteknisissä taidoissani erikoistunut nettisivujen tekoon. Olen aloittanut nettisivujen tekemisen vuosituhannen vaihteessa.

Olen pääasiassa itseoppinut HTML:n ja CSS:n kanssa. Aloitin opiskelun Lissa Explains It All -sivuston avulla. Erilaisia nettisivuprojekteja minulla on ollut useita kymmeniä, joista suurinta osaa ei enää löydy internetin ihmeellisestä maailmasta. Minulla on ollut esimerkiksi erilaisia fanisivustoja, blogeja ja henkilökohtaisia sivuja. Lisää näistä löytyy referensseistäni. Osaan toki paljon muutakin nettisivuihin liittyen. Käy katsomassa vaikka tästä.

Olen hyvin visuaalinen ihminen. Teen esimerkiksi paljon graafista suunnittelua seurallemme ja olen myös amatöörivalokuvaaja. Graafinen suunnittelu on kulkenut nettisivujen kanssa käsikädessä. Valokuvaus tuli kuvioihin, kun sain lukioaikana ensimmäisen digipokkarini ja vahvistui, kun ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani vuonna 2008. Olin myös harjoittelussa ja töissä valokuvausstudiolla 2010-2014 tuotantoassistenttina.

Olen kiinnostunut tv-sarjoista ja elokuvista. Minua kiinnostavat eniten Marvelin ja DC:n cinematic universen tuotokset sekä hieman yliluonnolliset draamasarjat. Tämänhetkisiä lempisarjojani ovat mm. American Horror Story, Arrow, DC's Legends of Tomorrow, Gotham, Lucifer, Preacher, Supernatural, The Blacklist, The Flash sekä Netflixin tuottamat Marvel-sarjat. Lempielokuviani ovat mm. Kolme muskettisoturia, Amadeus, Taru sormusten herrasta -trilogia, Pixarin piirretyt, Batman-elokuvat, Matrix, Stigmata, Fight club ja Star Warsit.

Pelaan jonkin verran myös pelejä. Eniten pelaan Guild Wars 2 -MMORPGia. Pidän myös kaikenlaisista rakennuspeleistä, joista suosikkejani ovat Cities Skylines, Sim Cityt, Rollercoaster Tycoonit, Civilization 4, Settlersit. Pidän myös XBOX 360:n Fable-pelisarjasta.

Fear is just a feeling. Fear can never kill you.
Remo Williams: The Adventure Begins

Viimeisimmät soitetut biisit

Glenny
glenny
88932 Tracks
I Want You
Luisa Morse
2 kuukautta
Blue Stars
Norristal Girardiovich
2 kuukautta
True You
Erica Kandys
2 kuukautta
Juste Smile
Gloria Morino
2 kuukautta
Juste Smile
Gloria Morino
2 kuukautta