Käyttämäni mobiilisovellukset

Käytössäni on Samsungin Galaxy S7, joka on kohta palvellut minua kaksi vuotta. Android versiona on 7.0 Nougat. Tässä tärkeimmät käyttämistäni mobiilisovelluksista.

Käytän pääasiallisesti puhelimellani Facebookia, jonka kautta voin käyttää niin omaa henkilökohtaista tiliäni kuin myös seuramme sivua. Minulla on myös sitä varten Facebook Pages -sovellus. Suurin osa kommunikoinnista tapahtuu Facebookin ryhmissä ja Messengerissä, joten ne ovat tärkeitä sovelluksia puhelimessani. Käytän sosiaalisen median palveluista myös Instagramia sekä siihen liittyvää Layout-sovellusta, jolla voi tehdä kuvakollaaseja. Tokihan matkalla ja työkohteita etsiessä hyvä on tuo Google Maps, joka johdattaa oikeaan osoitteeseen.

Pivo
Monipuolinen mobiililompakko. Kortin lisäämällä näet itse asettamasi pin-koodin takaa saldotiedot, kortin tiedot, voit käyttää lähimaksua, voit maksaa toiselle Pivo-käyttäjälle pelkän puhelinnumeron perusteella ja paljon muuta. Pivon käyttäjä saa myös ilmaisen Cityshoppari-kortin, jolla saa etuja ympäri Suomen.

Timely – Herätyskello
Älykäs herätyskello, joka tarjoaa laajan kustomoinnin ohella tämmöiselle vahinkosammuttelijalle pulmatehtäviä, jotka pitää ratkoa ennen torkun asettamista.

Taskulamppu
Aina ei valo riitä ja puhelin löytyy useimmiten taskusta. Tällä saa puhelimen salaman toimimaan taskulamppuna.

Nysse
Useiden kaupunkien linja-autoaikataulut ja kartat. Toimii GPS-paikannuksen avulla, joten helppo käyttää mistä tahansa sijainnista. Helppo löytää lähimmät pysäkit ja oikeat linjat!

K-Ruoka
Keskon sovellus tarjoaa Plussakortin omistajille rahanarvoisia etuja ja vinkkejä.

Fonecta Caller
Näet kuka soittaa. Hakee Fonectasta puhelinnumeron perusteella omistajan ja tiedät kenelle vastaat. Voit myös hakea eri numeroita ilmaiseksi (vaatii 0,25e kertaluontoisen tilinavausmaksun).

Caffeine
Niille joita ärsyttää, kun puhelimen näyttöö sammuu ennen aikojaan. Tällä ei muuten sammu kuin pyynnöstä.

Fitbit
Fitbit-rannekkeen käyttö vaatii sovelluksen, jotta rannekkeen tiedot voidaan synkronoida talteen.

Posted in Tekniikka and tagged .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *